Website Laten Maken

Al sinds 2015 is Klok Mediabureau bezig met het maken van websites. Het type website is wat dit betreft geen enkel probleem. Het doel, de omvang, hierin passen wij ons gemakkelijke aan. Van (bijna) alle markten thuis zou u dus wel kunnen stellen. Onze kernwaarden, en dus ook de kernwaarden van onze websites, zijn personalisatie, professionaliteit en originaliteit.
Kiest u er dus voor om uw website te laten maken door Klok Mediabureau? Dan bent u verzekerd van een professioneel, origineel en gepersonaliseerd design!

Professionele, originele en gepersonaliseerde website laten maken

  • Uw digitaal gezicht
  • WordPress CMS
  • Responsief design

Een professionele website is in het huidige digitale tijdperk immers essentieel voor uw bedrijf. Hiermee wordt u door uw digitale klanten gevonden, waardoor het in dit geval dus ook het gezicht van uw bedrijf is. Op het moment dat uw klanten via deze weg met u in contact komen wilt u de plank niet volledig mis slaan met een dertien in een dozijn website. Klok Mediabureau helpt u in deze gevallen met een professioneel, origineel en gepersonaliseerde website waarmee u gezien wilt worden!

Wij van Klok Media maken uw websites in het programma WordPress CMS, dit programma wordt gekenmerkt door haar oneindige mogelijkheden en constante innovatie. Door het gebruik van dit programma zijn wij in staat uw website te voorzien van de nieuwste technieken op het webdesign gebied.
Daarnaast zin onze website dankzij WordPress CMS ook enorm gebruiksvriendelijk op elk device. Wij maken uitsluitend websites met een “responsief design”, wat inhoudt dat uw website zowel op desktop en laptop als tablet en mobiel makkelijk in gebruik is.

Onderhoud van uw website

Wat betreft het onderhoud van uw website is Klok Media ook (bijna) van alle markten thuis. U kunt ervoor kiezen om uw website zelf te onderhouden, of dit in handen te leggen van onze professionele medewerkers. Beide gevallen zijn voor ons geen enkel probleem. Kiest u ervoor om het onderhoud aan ons over te laten, dan heeft u er geen enkel omkijken meer aan. Wilt u dit liever zelf doen, dan bieden wij u een gebruiksvriendelijk programma waarmee u gemakkelijk afbeeldingen en tekst kunt toevoegen of aanpassen op uw website. Hierdoor is uw website te allen tijde up-to-date.