Webshop Laten Maken

Bent u op zoek naar een professionele webshop voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder! Klok Mediabureau is al sinds 2015 dé specialist op dit gebied. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons portfolio om al onze voorgaande projecten te bekijken.
Wat betreft webshops is Klok Media van (bijna) alle markten thuis. Webshops van klein tot groot voor alle mogelijke producten of diensten. Een webshop laten maken bij Klok Mediabureau maakt het allemaal mogelijk.
Wij gaan met u om de tafel zitten om zodat uw wensen duidelijk worden voor ons. Alleen zo kunnen wij u een gepersonaliseerde webshop bieden die aansluit op uw doelgroep. Hierna gaan wij aan de slag en leveren wij een proefversie aan. Vervolgens worden uw op- en aanmerkingen gehoord en verwerkt. Net zo lang totdat u tevreden bent. Ons werk stopt pas wanneer u tevreden bent over uw webshop!

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit

Zonder een webshop staat u tegenwoordig eigenlijk meteen 1-0 achter op uw concurrenten. Met een webshop van Klok Media kunt u echter direct zorgen voor een voorsprong op deze concurrentie. Kernwaarden van Klok Mediabureau, die direct naar voren komen in onze webshops zijn gebruiksvriendelijkheid, snelheid en professionaliteit.
Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zorgen er namelijk voor dat uw webshop makkelijk in gebruik is. Gebruikersgemak is natuurlijk van een enorm belang voor uw webshop om zo uw omzet te vergroten. Een aankoop doen via uw webshop moet om deze reden snel en vloeiend verlopen. Wij van Klok Media zorgen hiervoor.

Webshops met het complete plaatje

  • Responsief design
  • Fotografie
  • Photoshop
  • Koppelingen met PostNL of DHL
  • Koppelingen met betaalproviders als iDeal

Klok Mediabureau zorgt ervoor dat uw webshop voldoet aan het complete plaatje en zeker geen dertien in een dozijn variant is. Webshops van Klok Media beschikken altijd over een ‘responsief design’. wat inhoudt dat uw webshop gebruiksvriendelijk is op alle devices. Van desktop tot tablet en van laptop tot mobiel.
Klok Media is zelfs in staat de fotografie te verzorgen. Ons team komt bij u langs om professionele foto’s te schieten voor uw webshop. Vervolgens bewerken wij de foto’s waar nodig met Photoshop, zodat ze perfect passen in uw webwinkel. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze werkzaamheden zelf in handen te nemen en de foto’s zelf aan te leveren.
Daarnaast kunnen wij uw webshops voorzien van koppelingen met PostNL of DHL. Hiermee kunt u automatisch verzendlabels printen en worden uw verzendingen direct aangemeld bij PostNL of DHL. Ook koppelingen met betaalproviders als iDeal zijn mogelijk, waardoor het betaalproces vloeiend en automatisch verloopt.

U kunt ervoor kiezen uw webshop te laten onderhouden door ons gespecialiseerd personeel of dit zelf te verzorgen. Wanneer u ervoor kiest dit aan ons over te laten heeft u er geen omkijken meer naar, maar zelf kunt u dit ook erg gemakkelijk verzorgen. Wij bieden u een gebruiksvriendelijk programma waarmee u gemakkelijk de producttekst of -foto’s kunt toevoegen en aanpassen.