Logo laten maken

MEER INFORMATIE

Logo laten maken

Bent u net gestart met uw nieuwe bedrijf en bent u op zoek naar een passend en strak Of is uw huidige logo simpelweg verouderd en wilt u een moderner en levendiger design? Kies er dan voor om uw logo te laten maken door Klok Mediabureau. Wij ontwerpen uw nieuwe logo naar uw persoonlijke wensen en zorgen voor een design dat past bij uw bedrijf. Of dat nu modern, klassiek, professioneel, creatief of luxueus is. Klok Media is van (bijna) alle markten thuis.
Wij voorzien uw bedrijf van een logo waarmee u uw doelgroep aanspreekt op de manier zoals u die voor ogen heeft. En stoppen pas wanneer u tevreden bent over uw logo!

Een logo waarmee u gezien wilt worden

Een logo is van groot belang voor uw bedrijf, of dit nu een startende onderneming is of een gevestigde naam. Het is simpelweg het gezicht van uw onderneming. Uw logo moet up-to-date zijn, zodat u gezien wordt door uw doelgroep zoals u gezien wilt worden.
Klok Mediabureau levert u dan ook een logo waarmee u gezien wilt worden door uw klanten. Om zo’n logo voor u te ontwerpen gaan wij met u in gesprek over de kernwaarden van uw bedrijf en uw wensen voor uw logo. Alleen zo kunnen wij een gepersonaliseerd en passend logo aanleveren dat u tevreden stemt.

Drukwerk

Nadat u tevreden bent over het nieuwe design van uw logo kunnen wij ook meteen het drukwerk met uw nieuwe logo verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan papierwerk als visitekaartjes of brochures, maar ohet ontwerp voor het wrappen van uw bedrijfswagens. Wij werken hierbij nauw samen met verschillende reclamebureaus in de regio.
Neem eens een kijkje bij onze werkzaamheden om te zien wat wij u op dit gebied precies te bieden hebben. Of bekijk ons portfolio om onze voorgaande drukwerkprojecten te bekijken.

Bent u geïnteresseerd in een logo van Klok Mediabureau? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of mail.

  • Visitekaartjes
  • Brochures
  • Pandreclame