Belangenvereniging Wekerom – Website

MEER INFORMATIE

CASE: Belangenvereniging Wekerom Website

Belangenvereniging Wekerom stelt zich als doel de belangen te behartigen van alle inwoners van Wekerom in de breedste zin van het woord.
Zo wil de vereniging de leefbaarheid en het welzijn van alle bewoners van het dorp bevorderen.
De belangenvereniging treedt ook op als schakel tussen de bewoners en het gemeentebestuur, de provincie en andere organisaties. Hierbij zetten zij zich in op de thema’s bouwen en wonen, verkeer en inrichting, leefomgeving en veiligheid, en educatie, zorg en welzijn. De website van belangenvereniging Wekerom dient er voor om mensen uit te nodigen om leden te werven, de belangenvereniging onder de aandacht van de bewoners te brengen, maar ook om mensen uit Wekerom en omgeving te informeren over de voortgang van actuele projecten in de gemeente. Verschillende activiteiten worden weergegeven op de website.

Interesse in onze diensten?

Wilt u uw bedrijf ook graag online voorzien van het beste visitekaartje? Stuur ons gerust een bericht! Wij denken samen na over uw mogelijkheden.

Snel contact

Nieuwsbrief

Schrijft u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van al onze exclusieve aanbiedingen en acties.

social media