Altech Speksteenkachels – Webwinkel

MEER INFORMATIE

CASE: ALtech Hoevelaken Webwinkel

Bij het ontwikkelen van de website, zocht Altech Speksteenkachels uit Hoevelaken nog naar een online oplossing voor alle Altech-dealers, resellers en particuliere kopers. Elke doelgroep moet gemakkelijk nieuwe vervangende onderdelen kunnen bestellen, zonder tussenkomst van Altech zelf. Het enige dat Altech momenteel regelt, is de verzending!

Van A tot Z ontzorgd

Altech regelt zelf de verzending, maar hoe gaat dat met de betaling? Elke dealer heeft een speciaal account toegewezen gekregen. Wanneer de dealer of reseller inlogt, krijgt hij de standaard korting van Altech. Deze korting is vanaf dit moment ook overal te zien op de webshop. Als extra optie, krijgt de dealer de mogelijkheid om met een bankoverschrijving, waar de particulier zijn product enkel met iDeal kan en mag bestellen. Wanneer men inlogt met een particulier account, zijn ook de consumentenprijzen van toepassing.

Interesse in onze diensten?

Wilt u uw bedrijf ook graag online voorzien van het beste visitekaartje? Stuur ons gerust een bericht! Wij denken samen na over uw mogelijkheden.

Snel contact

Nieuwsbrief

Schrijft u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van al onze exclusieve aanbiedingen en acties.

social media